Från besökare till betalande kunder med CRO

Samma besökare, mer försäljning.

Öka konverteringsgraden genom konverteringsoptimering (CRO).

Från besökare till betalande kunder

Vad är konverteringsoptimering?

Konverteringsoptimering, eller CRO, är konsten att optimera din webbplats så att besökarna tar det åtgärder du vill - oavsett om det är att fylla i ett formulär, göra ett köp eller prenumerera på ett nyhetsbrev.

Vårt team av CRO-experter analyserar varje aspekt av din webbplats, använder beprövade metoder för att öka din konverteringsgrad, och ser till att du får bästa möjliga resultat.

Optimering av en hemsida CRO

Vi ökar din konverteringsgrad

01
webbdesign och konvertingsoptimering
Webbanalys

Förstå dina besökares beteende för att förbättra användarupplevelsen. Vår erfarna designteam arbetar nära med dig för att förstå din varumärkesidentitet.

02
On-page seo optimering
Förbättrad sidlayout

Vi optimerar placering, färg och andra designelement. Vi skapar flera versioner av dina sidor baserade på dina besökares beteenden.

03
A/B-testning

Vi låter sedan dina besökare, genom sina handlingar, rösta för vilka alternativ är bäst. Vi jämför olika versioner av dina sidor för att se vilket som presterar bäst, och gör endast ändringar baserade på data.

04
Arbete på teknisk sökmotoroptimering
Användartester och rapporter

Få insikt direkt från dina kunder om hur ändringarna påverkar beteendet. Vi skapar anpassade rapporter för just din hemsida.

SEO optimering, fullständigt content

Vad kan du förvänta dig?

Vår optimering inkluderar skapandet av anpassade logotyper, färgpaletter, typografi och grafiska element som är i linje med din varumärkesidentitet. Vi tar hänsyn till användarupplevelsen och säkerställer att designen är responsiv och kompatibel med alla enheter. Oavsett om du vill ha en modern, elegant eller lekfull design, är vi här för att göra din vision till verklighet.

Bild på seo säljare

Få en kostnadsfri webbanalys av din hemsida

Abood Alzeno, Säljare

En optimerad hemsida ger:

01

Ökad ROI

Genom att optimera konverteringsgraden kan du öka din avkastning på investeringen (ROI) utan att öka din marknadsföringsbudget.
02

Förbättrad användarupplevese

Ett viktigt aspekt av CRO är att förstå vad besökarna vill ha och ge dem en sömlös och behaglig upplevelse. När en webbplats är användarvänlig kommer besökarna troligtvis att spendera mer tid där och även återvända.
Ökning av försäljning på grund av CRO
03

Kostnadseffektivitet

Istället för att ständigt spendera pengar på att förvärva nya besökare, kan du få mer värde ur de nuvarande besökarna genom att öka deras sannolikhet att konvertera.
04

Mer förtroende

Webbplatser som är optimerade för konverteringar brukar vara mer professionella, vilket kan öka besökarnas förtroende för företaget.

Vanliga frågor

Vad är CRO (Konverteringsoptimering)?

....

CRO, eller Konverteringsoptimering, är den systematiska processen att öka procentandelen av webbplatsbesökare som vidtar en önskad åtgärd, vare sig det är att registrera sig för ett nyhetsbrev, göra ett köp eller fylla i ett kontaktformulär.

Varför är CRO viktigt för mitt företag?

....

CRO är avgörande eftersom det låter dig dra större nytta av din befintliga trafik. Genom att optimera konverteringsgraden kan du öka intäkterna, förbättra kundengagemanget och förbättra den övergripande användarupplevelsen utan att investera i nya marknadsstrategier för att driva ytterligare trafik.

Hur beräknar man en konverteringsgrad?

....

Konverteringsgraden beräknas genom att dela antalet konverteringar (önskade handlingar) med det totala antalet besökare på din webbplats, multiplicerat med 100. Formeln ser ut så här: Konverteringsgrad (%) = (Antal konverteringar / Totalt antal besökare) x 100.

Vad ingår i en CRO-process?

....

En standard CRO-process kan inkludera analys av nuvarande prestanda, användarforskning, A/B-testning av förändringar på webbplatsen, analys av testresultaten och implementering av framgångsrika förändringar. Processen är iterativ, vilket innebär att den upprepas regelbundet för kontinuerlig förbättring.

Hur lång tid tar det att se resultat från CRO?

....

Resultatens tidsram kan variera beroende på flera faktorer, inklusive webbplatsens trafiknivå, de specifika ändringarna som görs och branschens natur. Vissa förbättringar kan ge omedelbara resultat, medan andra kan kräva flera veckors testning och analys. Det är viktigt att ha tålamod och låta testerna löpa tillräckligt länge för att erhålla statistiskt signifikanta resultat.

Kom i kontakt

Du får konstadsfri konsultation om hur vi kan stärka din online närvaro.

Boka ett möte eller Skicka ett mail

Ring oss
Epost
Var vi finns

Boka ett möte direkt via vår kalender

Boka möte